Nytt rom med takvindu

Noe av det viktigste i et rom er lyset. Mange rom med skråtak kan virke trange og mørke på grunn av for lite naturlig lysinnslipp. Med et takvindu kan du trekke lys og himmel inn i rommet – noe som vil øke både trivsel og bruksverdi.

Forny rommet med store takvinduer

Forny rommet med store takvinduer

Loftsrom med skråtak er ofte kjent for å være mørke, utrivelig og upraktisk. Men det finnes en enkel løsning! Installerer du takvinduer vil rommet få en enorm fornyelse. Et takvindu slipper ikke bare inn mer lys enn et vanlig vindu, det gir også mindre innsyn.

Det finnes mange ulike løsninger for takvindu, og det finnes garantert en som passer deg. Skal du installere takvindu i et bruksrom vil vi anbefale en løsning vi i FAKRO har valgt å kalle «Galeria». Det er innovativt, stort takvindu der de åpne vindusrammene skaper en balkong. Den øvre rammen åpnes topphengt oppover og den andre rammen utover, for å gi enkel tilgang til balkongen.

Takvinduet PreSelect er også en god løsning. Det kan for eksempel åpnes både på midten og helt i topp, noe som gjør at du ikke mister takhøyde når vinduet er åpent. Samtidig kan du enkelt komme til i vinduskarmen og nyte din nye, lyse utsikt. Vinduet kan også roteres helt rundt, slik at det blir enkelt å vaske utsiden av glasset fra innsiden.

Fakro er verdens nest største leverandør av takvinduer. Vi skreddersyr vinduene til ditt rom, og har mange smarte løsninger å by på.

Del artikkel: