Et naturlig valg for hytten

Da Randi og familien planla byggingen av drømmehytten, falt valget på Frekhaug vinduet.

La naturen komme nærmere med store vinduer

La naturen komme nærmere med store vinduer. Foto: @rrosaliga

Frekhaug Vinduet ble et naturlig valg for familien da det passer godt til uttrykket på hytten og valget falt på Frekhaug mye på grunn av de store åpne vinduene i 16×16.

– Vi har fire av disse bare i stuen og følelsen av å være nært og tett på naturen blir understreket av de store vindusflatene, sier hytteeier Randi.

Hytten har i utgangspunktet et ganske tradisjonelt uttrykk med liggende tømmerkledning og torv på taket.

– Samtidig som hytten er tradisjonell bidrar Frekhaug Vinduet med å gjøre den strammere og litt mer moderne, forteller hun.

Late dager på hytten med masse naturlig lys

Late dager på hytten med masse naturlig lys. Foto: @rrosaliga

Ville opp i høyden

– Jeg har alltid visst at hvis jeg fikk muligheten til å bygge en hytte, måtte den ligge på fjellet. Jeg er glad i ski og vinteraktiviteter, samtidig byr fjellene rundt Nordseter og Sjusjøen på fine tur- og sykkelstier også på sommeren, sier Randi.

Hun har alltid vært fascinert over Lillehammer. Den fantastiske byen i Gudbrandsdalen som har et yrende sentrumsliv sommer som vinter. Koselig gågate og med et rikt utvalg av butikker og kino. Et perfekt utgangspunkt for å lete etter en mulig tomt i fjellheimen rundt. Stort utvalg av tilbehør gjør at vinduet blir en naturlig del av interiøret.

– Vi besøkte Norsk Hyttesenter på Hellerud og valget av hytteleverandør pekte seg ut ganske raskt. Tryggheten og den gode magefølelsen jeg fikk rundt valget av Storeble med hems fra Telemarkhytter viste seg å være riktig. Dette, kombinert med Frekhaug vinduet, gjorde at vi ble veldig godt fornøyd med resultatet, sier hun.

Frekhaug Vinduet kan lett gjennkjennes med den karakterisktiske sammenføyningen mellom post og karm

Frekhaug Vinduet kan lett gjennkjennes med den karakterisktiske sammenføyningen mellom post og karm

Fremhever interiøret

Pene vinduer har mye å si for den totale følelsen av et interiør.

– I utgangspunktet hadde vi vel tenkt oss en variant med liftgardin. Disse har ennå ikke kommet opp og jeg har foreløpig ingen planer om å kjøpe noen heller. Vinduene utgjør en så stor del av interiøret at jeg ikke ønsker å gjemme de bort bak gardiner og lifter, avslutter hun.


Teknisk info:

Merkevare: Frekhaug Vinduet
Vinduene: Sidehengslede vinduer med 2-lags isolerglass