Fant tilbake sjelen

Den erverdige villaen fra 1914 tok tilbake sjelen med vinduer fra Frekhaug Vinduet.

Slipp lyset inn med Frekhaug Vinduet

Slipper lyset inn med Frekhaug Vinduet

Da ekteparet fra Strømmen, utenfor Oslo, kom over den ærverdige eneboligen nærmere storbyen, slo de til og fulgte drømmen.

– Boligen var eid av et eldre ektepar. Da vi fikk vite om det gjennom en bekjent, måtte vi på visning. Etter det var vi solgt, sier huseier Siw.

Boligen fra 1914 var sist pusset opp for 30 år siden. Selv om den tidligere eieren var fornøyd med interiøret, ønsket Siw og ektemannen Øyvind forandring.

– For oss var det et naturlig valg med en overhaling av boligen. Den er på gul liste hos byantikvaren, noe som begrenser muligheter på fasaden, men innvendig stod vi helt fritt. Frekhag Vinduet ble derfor et naturlig valg.

– Så, vi valgte å totalrenovere det vi kunne, legger hun til.

Basert på referanser og portefølje valgte ekteparet den perfekte interiørarkitekten til jobben. Boligen skulle fremstå praktisk, moderne, men samtidig klassisk.

– Interiørarkitekten ønsket å få frem sjelen i huset og ta tilbake den klassiske 20-talls stilen, sier Siw.

Harmonisk

Resultatet er til å miste pusten av. Der de harmoniske detaljene og de store minimalistiske flatene sammenfaller. Der eksklusivitet møter praktiske løsninger og tar deg med på en reise gjennom en drøm. Og ikke minst, vinduene som er spesialtilpasset anledningen. Med store flater som leder naturlig lys inn i rommet og gir en balansert følelse av natur og luksus.

– Vi ønsket å bringe uttrykket tilbake til jugendtiden. Samtidig ville vi at vinduene ikke bare skulle prege det utvendige, men også gi et bedre helhetsinntrykk av interiøret.

– Da vi fant originale tegninger og tok utgangspunkt i det, var Frekhaug Vinduet et naturlig valg, forteller Solberg.

De tradisjonsrike vinduene er prikken over i'en i denne moderne villaen

De tradisjonsrike vinduene er prikken over i’en i denne moderne villaen

Kunnskap og research

Det var interiørarkitektens kunnskap og research som gjorde ekteparet bevisst på Frekhaug Vinduet.

– Interiørarkitekten hadde god erfaring med Frekhaug Vinduet fra tidligere prosjekter og anbefalte oss dette. Vi gjorde research selv og leste oss opp, før vi tok beslutningen om å velge Frekhaug Vinduet.

– Vi er utrolig fornøyd med valget, avslutter hun.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/altomvinduer/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3813