Om oss

Vinduer er ofte noe man bare kjøper én gang i livet – altomvinduer.no er til for å hjelpe deg best mulig på vei, slik at du tar det rette vindusvalget for din bolig, hytte eller bygård.


Denne bloggen er drevet av Inwido Norway AS og våre merkevarer. Inwido Norway AS er en del av Inwido konsernet. Vårt hovedkontor ligger på Midtun i Bergen og vår merkevareportefølje inkluderer Diplomat, Frekhaug Vinduet, Lyssand, Elitfönster og SnickarPer. I tillegg er vi eneforhandler i Norge av FAKRO takvindu.

Gjennom et kontinuerlig fokus på forbrukerens behov utvikler vi elegante og brukervennlige løsninger som forbedrer livet i hjemmet.

Inwido er Europas største leverandør av vinduer og en ledende leverandør av dører. Konsernet opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østerrike og eksporterer til en rekke andre land.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/altomvinduer/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3813